tag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post1405079523184662514..comments2023-09-04T22:15:22.651+02:00Comments on Katka Petka: MAKRONKY - ZÁKLADNÝ RECEPTKatka Petkahttp://www.blogger.com/profile/02998914896170429367noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-3025757195033506462022-10-01T21:37:09.070+02:002022-10-01T21:37:09.070+02:00Odporucam odvazit, je to priblizne 1.5 vajicka…. S...Odporucam odvazit, je to priblizne 1.5 vajicka…. S pozdravom Katka Petka.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-31739364826176772032022-09-30T14:53:40.963+02:002022-09-30T14:53:40.963+02:00Dobry den. Bielka sa musia presne odvazit, aby to ...Dobry den. Bielka sa musia presne odvazit, aby to bolo 55 g? Neda sa gramaz premenit na kusy? DakujemAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-91139544264316278192022-01-19T20:18:42.762+01:002022-01-19T20:18:42.762+01:00Ahoj, môžem sa spýtať? Mne sa vytvorila pekne sukn...Ahoj, môžem sa spýtať? Mne sa vytvorila pekne suknička aj vyrástli - na prvý pohľad super. Problém bol vo vnútri - ani po 20minutach nebolo upečené. Neviem kde je chyba :( dala som rúru presne podľa receptu <br /><br />Neviete mi prosím vás pomoct ako to vylepšiť? 😅<br /><br />Ďakujemveronikahttps://www.blogger.com/profile/02629275042885328316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-1547237571031666592019-06-04T15:45:18.918+02:002019-06-04T15:45:18.918+02:00Ja neviem ale mne sa nikdy nevyslaha tuhy sneh ze ...Ja neviem ale mne sa nikdy nevyslaha tuhy sneh ze mi stoji spicka ked tam prilejem ten rozvar :/Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16485651824270621509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-73216795618902638912018-10-01T21:41:26.766+02:002018-10-01T21:41:26.766+02:00Ahoj ked som robila makronky prvykrat vydarili sa ...Ahoj ked som robila makronky prvykrat vydarili sa mi,na druhy a tretikrat sa mi vsak nepodarili :(...neviem v com je problem...cast so sirupom a snehom je okej je to tak ako ma byt, no mandlova hmota aj ked ju robim podla receptu je vzdy prilis tuha alebo husta. Suroviny vzdy vazim, muku preosievam aj sekam cukor tiez,bielky stoja v chladnicke vzdy dva az 4 dni, prvykrat som vsak pouzila domace vajcia a nepouzila som farby,druhy a tretikrat som pouzila kupovane vajcia a farby nemoze byt problem v tom? VdakaAudreynkahttps://www.blogger.com/profile/16629533406468516924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-57707097779864750882018-06-22T20:03:53.183+02:002018-06-22T20:03:53.183+02:00Ahoj bielka sa cely cas neslahaju? Zapnem mixer az...Ahoj bielka sa cely cas neslahaju? Zapnem mixer az ked bude 114stupnov na najvyssie otacky ano? Alebo slahat na malych otackach a potom pridat? DakujemNikšahttps://www.blogger.com/profile/02116087308492670957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-33298371643816760552018-03-07T17:24:03.198+01:002018-03-07T17:24:03.198+01:00Ahoj, ano, nevyslahane do muky a z druhych 55g rob...Ahoj, ano, nevyslahane do muky a z druhych 55g robim sneh. 55 g je priblizne 1,5 velkeho vajicka.Katka Petkahttps://www.blogger.com/profile/02998914896170429367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-70529241159756220812018-03-07T13:43:28.401+01:002018-03-07T13:43:28.401+01:00Ahoj, chystám sa spraviť tvoj recept..prosím ťa 55...Ahoj, chystám sa spraviť tvoj recept..prosím ťa 55g bielok dávaš nevyšlahané do múky a potom robíš ďalšie vajíčka na sneh?? A 55gramov bielok sú približne 2vajíčka???Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11118420646213572486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-7950745942196105512017-07-22T11:52:51.971+02:002017-07-22T11:52:51.971+02:00Ahoj možem sa opýtat, pečieš na 160 stupnoch ale a...Ahoj možem sa opýtat, pečieš na 160 stupnoch ale ako máš nastavenú rúru? vrch a spodok alebo teplovzdušná..lebo je to dosť velký rozdiel. dakujem Adkahttps://www.blogger.com/profile/09819221052115012794noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-14018243317520243222016-07-18T11:45:25.554+02:002016-07-18T11:45:25.554+02:00Ahoj prosím ťa koľko makroniek je z jednej dávky ?...Ahoj prosím ťa koľko makroniek je z jednej dávky ? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11118420646213572486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-56018117354641816922016-03-01T11:43:39.376+01:002016-03-01T11:43:39.376+01:00dakujem za odpoved. vyskusam :)dakujem za odpoved. vyskusam :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14521359862914729087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-79741528980700323342016-03-01T09:15:38.057+01:002016-03-01T09:15:38.057+01:00Ahojte dievcata, skuste ich nabuduce dat do rury v...Ahojte dievcata, skuste ich nabuduce dat do rury vyhriatej na takych 40-50 stupnov (teplovzduch) a nechat ich tam asi 20-25 minut - myslim, ze uschnu :)Katka Petkahttps://www.blogger.com/profile/02998914896170429367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-32185627627553382412016-03-01T09:14:45.260+01:002016-03-01T09:14:45.260+01:00This comment has been removed by the author.Katka Petkahttps://www.blogger.com/profile/02998914896170429367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-197463961410385542016-02-29T14:45:22.407+01:002016-02-29T14:45:22.407+01:00ahoj. presne to sa stalo aj mne!! nezaschli :( moz...ahoj. presne to sa stalo aj mne!! nezaschli :( mozno som mala prilis tekute cesto? bolo to tym ze som preslahala sneh alebo som "premakaronkovala" cesto so snehom? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14521359862914729087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-53464012743857794402016-01-16T09:23:17.869+01:002016-01-16T09:23:17.869+01:00Ahoj, skusala som tvoj recept akurat, ze mi makron...Ahoj, skusala som tvoj recept akurat, ze mi makronky necgceli zvrchu zaschnut ani po celej noci co som ich nechala tak. Boli ulozene normalne v dome a mali sme 52% vlhkost. Vies mi poradit, prosim co sa mohlo stat?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02314961774953453977noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-18220005600323866132015-11-08T14:23:16.525+01:002015-11-08T14:23:16.525+01:00Ahojky, prosim Ta muku akej znacky pouzivas??? Mas...Ahojky, prosim Ta muku akej znacky pouzivas??? Mas oblubenu?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16746575516956899497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-10480499408486332932015-10-19T09:34:31.541+02:002015-10-19T09:34:31.541+02:00Ahoj :) myslim, ze pokazit by sa nemalo nic... len...Ahoj :) myslim, ze pokazit by sa nemalo nic... len naozaj musis mat vykonny rucny slahac, aby sa otackami vyrovnal samostatne stojacemu. Budem rada, ak sa podelis o vysledok :)Katka Petkahttps://www.blogger.com/profile/02998914896170429367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-48776174592683660592015-10-19T09:32:00.916+02:002015-10-19T09:32:00.916+02:00Zdravim Miska, to naozaj neviem cim by to mohlo by...Zdravim Miska, to naozaj neviem cim by to mohlo byt.. Mne sa to nikdy nestalo. Asi nebudem vediet poradit. Skusim este pozriet u odbornikov a v nejakych mudrych cukrarskych knizkach a ak nieco najdem, dam vediet...Katka Petkahttps://www.blogger.com/profile/02998914896170429367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-61190846726871437642015-10-17T18:36:51.299+02:002015-10-17T18:36:51.299+02:00Zdravím, skúšala som robiť podľa vašeho receptu a ...Zdravím, skúšala som robiť podľa vašeho receptu a stalo sa mi to co niekomu predtým. Z toho sirupu sa mi urobili hrce aj keď som mala úplne nový teplomer a nemal viac ako 118 stupňov. Aj keď som to tam liala tak hneď sa mi po stranách mixeru začali tvoriť tvrdé cukrové kusy 😕Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05760704407342461056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-56285599221574920102015-10-03T21:39:01.139+02:002015-10-03T21:39:01.139+02:00Ahoj, uz dlhsie sa na ne chystam. Dlho som hladala...Ahoj, uz dlhsie sa na ne chystam. Dlho som hladala nejaky vhodny recept, ale tento tvoj ma zaujal najviac, pretoze chcem aby boli co najdokonalejsoe a tento recept je popisany s najmensimi moznymi detailami. Jedine co si musim este zaobstarat, je ta dolezita cast receptu a to je kuchynsky teplomer :)<br />Chcem sa vsak spytat, nemam k dispozicii ani samostatne stojaci mixer, pokazim to, ak budem slahat rucnym (na najvyssich otackach)? A zozenem si pomocnu ruku co by mi tam vliala ten 118* cukor :))<br />Co si myslis?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14327236768888159784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-74057420375514160512015-03-23T16:18:19.933+01:002015-03-23T16:18:19.933+01:00Ahoj Majka, dakujem za mily comment :) Velmi ma te...Ahoj Majka, dakujem za mily comment :) Velmi ma tesi, ze recept funguje aj u inych nadsencov, nielen u mna :)Katka Petkahttps://www.blogger.com/profile/02998914896170429367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-11480110630042890222015-03-23T16:17:58.671+01:002015-03-23T16:17:58.671+01:00This comment has been removed by the author.Katka Petkahttps://www.blogger.com/profile/02998914896170429367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-86387722660087144582015-03-22T19:48:48.873+01:002015-03-22T19:48:48.873+01:00Ahoj! ja tiez patrim k skupine macaron maniakov. v...Ahoj! ja tiez patrim k skupine macaron maniakov. vyskusala som uz vela receptov, ale tento patri medzi top! dakujem za recept, funguje bezchybne! ja som moje macarons posypala mletymi pistaciami pred pecenim a plnila pistaciovo vanilkovym kremom, jedna basen ;o) este raz dakujem!!! MajaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-9480087603178741432015-02-02T14:17:21.022+01:002015-02-02T14:17:21.022+01:00Ahoj Peti, no jediny dovod si viem predstavit, ze ...Ahoj Peti, no jediny dovod si viem predstavit, ze ste mali prilis horuci sirup. Nesmie mat viac ako tych 118 stupnov, ktore su v recepte. A bielka sa musia slahat na najvyssej rychlosti a nesmu byt preslahane, iba tak akurat napenene.Katka Petkahttps://www.blogger.com/profile/02998914896170429367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6139426788782717228.post-12706986134480742252015-02-02T14:12:00.529+01:002015-02-02T14:12:00.529+01:00Ahoj. skusali sme s mojou susedkou tvoje makaronky...Ahoj. skusali sme s mojou susedkou tvoje makaronky. nakoniec sa nam aj podarili, aj ked podla nas to nebolo uplne to prave orechove. Ked sme sirup liali do slahanych bielkov, tak sa vytvorili karamelove kusky - vedela by si poradit, kde sme urobili chybu? Dakujem<br />PetaAnonymousnoreply@blogger.com